Osmangazi’de çözüm var

Bursa Osmangazi Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında başlattığı yeni nesil E-Belediyecilik uygulamalarıyla vatandaşlara çözüm odaklı hizmet veriyor.

Osmangazi’de çözüm var

Osmangazi Belediyesi’nin Çağrı Merkezi ve Beyaz Masaları, koronavirüs önlemlerinin başladığı 13 Mart tarihinden itibaren 49 bin 470 başvuru işlemi aldı. Vatandaşların telefon, kısa mesaj, whatsup, e-posta ve internet üzerinden taleplerine 7/24 cevap veren çağrı merkezi, başvuruları kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Osmangazi’de çözüm odaklı hizmet verdiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de çözüm var. 13 Mart tarihinden bugüne 49 bin 470 başvuru işlemi alındı. Tüm istek, şikayet ve görüşleri değerlendirerek, çözüm üretmek için gece gündüz çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 1 milyon nüfusumuzla Türkiye’nin ve bedava bonus Avrupa’nın en büyük ilçelerinden biri olmak ve bu süreçte Casino siteleri örnek gösterilmek hizmet kalitemizin en güzel göstergesi. Vatandaşlarımızın tebessümü ve duası en bizim büyük gücümüz” dedi.

banner4
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner9